logo IS

Particulieren

Bent u op zoek naar werk, of wilt u meer weten van de computer voor privégebruik dan kunt u één van onze opleidingen volgen. De lesstof wordt op een prettige en duidelijke manier behandeld. De cursussen zijn erop gericht dat u begrijpt wat u leert, waardoor het beter te onthouden is. Ook herhaling en oefeningen zorgen ervoor dat de lesstof beter onthouden wordt.

Bel mij terug

  Wij werken in kleine groepen van minimaal 3 en maximaal 8 deelnemers, maar individueel kan ook. Iedere deelnemer heeft een eigen computer ter beschikking. U kunt verzekerd zijn van professionele begeleiding, mocht u last hebben van computerangst dan behoort die tot het verleden na het volgen van één van onze beginnerscursussen. Heeft u al wat meer ervaring dan zult u efficiënter kunnen werken en de logica van een programma beter begrijpen.

  Waarom een computercursus bij ons?

  Professionele computercursussen en opleidingen.
  Betaalbare kwaliteit
  Klassikale lessen in kleine groepen
  Korte praktijkgerichte opleidingen
  Moderne aanpak
  Duidelijke uitleg
  Professionele begeleiding
  Cursusboeken voldoen aan eisen voor Europees Computer Rijbewijs

  Een standaard of maatwerk cursus?

  De inhoud van de cursussen vind u onder Cursussen. Maar wij werken met kleine groepen. Bij de Incompany cursussen of voor een groep cursisten van uw bedrijf bij ons op locatie, kunnen we de onderwerpen helemaal aan uw wensen aanpassen. In dat geval adviseren wij u ons te bellen of uw wensen via ons contactformulier kenbaar te maken.

  Wilt u advies of heeft u vragen over onze computeropleidingen bel dan vrijblijvend met:  06-18 54 28 61

  Uw persoonlijke trainer

  uw trainer

  Prettig dat Gerdien de lesstof rustig en in normale taal uitlegt, geen moeilijke woorden, geen drempel om vragen te stellen.

  Corina van Rijnsbergen SKF, Ridderkerk

  << Prev
  Next >>

  Vragen over onze computercursussen?

  Wij staan u graag te woord met een duidelijk antwoord of advies. E-mail: info@internsupport.nl BEL: 06-18 54 28 61 Route Vlakbij IKEA Barendrecht / Rotterdam

  Top cursussen

  Cursus Word Cursus Excel Computer Cursus

  Internsupport Barendrecht nabij Rotterdam