Particulieren

Bent u op zoek naar werk, of wilt u meer weten van de computer voor privégebruik dan kunt u één van onze opleidingen volgen die in het lesrooster staan. U kunt zich ook aanmelden voor een cursus waarvoor nog geen startdatum bekend is, als er voldoende aanmeldingen zijn wordt er een cursus gepland. De lesstof wordt op een prettige en duidelijke manier behandeld. De cursussen zijn erop gericht dat u begrijpt wat u leert, waardoor het beter te onthouden is. Ook herhaling en oefeningen zorgen ervoor dat de lesstof beter onthouden wordt.

Wij werken in kleine groepen van minimaal 3 en maximaal 8 deelnemers. Iedere deelnemer heeft een eigen computer ter beschikking. U kunt verzekerd zijn van professionele begeleiding, mocht u last hebben van computerangst dan behoort die tot het verleden na het volgen van één van onze beginnerscursussen. Heeft u al wat meer ervaring dan zult u efficiënter kunnen werken en de logica van een programma beter begrijpen.

Waarom een computercursus bij ons?

Professionele computercursussen en opleidingen.
15 jaar ervaring in het computeronderwijs
Betaalbare kwaliteit
Klassikale lessen in kleine groepen
Korte praktijkgerichte opleidingen
Moderne aanpak
Duidelijke uitleg
Professionele begeleiding
Cursusboeken voldoen aan eisen voor Europees Computer Rijbewijs

Een standaard of maatwerk cursus?

Bij de cursussen in het Open Rooster wordt gewerkt met standaard lesmateriaal. De inhoud van de cursussen vind u onder Cursussen. Maar wij werken met kleine groepen. Bij de Incompany cursussen of voor een groep cursisten van uw bedrijf bij ons op locatie, kunnen we de onderwerpen helemaal aan uw wensen aanpassen. In dat geval adviseren wij u ons te bellen of uw wensen via ons contactformulier kenbaar te maken.

Wilt u advies of heeft u vragen over onze computeropleidingen bel dan vrijblijvend met:  0180-623003

Uw persoonlijke trainer

Uw trainer

Prettig dat Gerdien de lesstof rustig en in normale taal uitlegt, geen moeilijke woorden, geen drempel om vragen te stellen.

SKF, Ridderkerk

<< Prev
Next >>

Vragen over onze computercursussen?

Wij staan u graag te woord met een duidelijk antwoord of advies.

E-mail: info@internsupport.nl

Bel: 06-18 54 28 61

Route

Vlakbij IKEA Barendrecht