logo IS

Over ons

Over Intern Support Computeropleidingen

Intern Support Computeropleidingen is opgericht in 1995 door Gerdien Ripmeester. Zij is in 1990 begonnen als Helpdesk medewerker bij het Ministerie van WVC, in dit beginstadium van de PC heeft zij veel ervaring opgedaan in het oplossen van storingen van computers en printers. Vanaf 1992 is zij freelance cursussen WordPerfect gaan geven, na enige jaren is toen Intern Support opgericht.

De eerste jaren werd alleen op locatie les gegeven en was het bedrijf gevestigd in H.I. Ambacht. Sinds de verhuizing naar Barendrecht in 2002 is er de beschikking over een cursuslokaal geschikt voor maximaal 8 personen.

U kunt verzekerd zijn van professionele begeleiding en een persoonlijke en praktijkgerichte aanpak.

Trefwoorden zijn: duidelijk, begrijpen, vriendelijk, persoonlijk, praktijkgericht, prettige sfeer, kwaliteit, professioneel.

Wilt u advies of heeft u vragen over onze computeropleidingen bel dan vrijblijvend 06-18 54 28 61

Uw persoonlijke trainer

uw trainer

Prettig dat Gerdien de lesstof rustig en in normale taal uitlegt, geen moeilijke woorden, geen drempel om vragen te stellen.

Corina van Rijnsbergen SKF, Ridderkerk

<< Prev
Next >>

Vragen over onze computercursussen?

Wij staan u graag te woord met een duidelijk antwoord of advies. E-mail: info@internsupport.nl BEL: 06-18 54 28 61 Route Vlakbij IKEA Barendrecht / Rotterdam

Top cursussen

Cursus Word Cursus Excel Computer Cursus

Internsupport Barendrecht nabij Rotterdam