logo IS

Cursus Word Rotterdam

Wilt u graag een Cursus Word volgen om hier bekend mee te raken of juist om uw kennis hierover te vergroten en woont u in de omgeving van Rotterdam? Intern Support Computeropleidingen te Barendrecht, vlakbij Rotterdam biedt basis- en vervolgcursussen Word aan, voor zowel Word 2010, Word 2016 of Word 365.

In de basiscursus Word leert u om te gaan met de computer. U leert dan een programma te starten, werken met vensters en tekstverwerken. Dit vormt de basis om bijvoorbeeld te kunnen e-mailen en internetten. Daarnaast wordt u geleerd hoe u een document moet typen, wijzigen, bewerken, opslaan en openen. Evenals het knippen, plakken en selecteren van stukken tekst.

In de vervolgcursus Word, die gegeven wordt te Barendrecht, vlakbij Rotterdam leert u in zoeken en vervangen, invoegen van kolommen, tabellen, regelafstand, opsommingen meerdere niveau’s, paginanummering, kop- en voetteksten, inhoudsopgave, figuren en mailing.

Een Cursus Word met veel persoonlijke aandacht hoeft niet duur te zijn.

Zowel de cursus Word basis deel I als Word basis deel II en de Word vervolgcursus kunt u volgen voor slechts € 255,00 ex BTW per cursus. Dus ook betaalbaar voor particulieren.

De Cursus Word wordt gegeven in ons eigen cursuslokaal in Barendrecht, dat is slechts een kwartiertje rijden vanaf Rotterdam. Wij hebben ruimte voor maximaal 8 personen.

Wilt u graag meer weten over onze Cursus Word, bel vrijblijvend 06-18 54 28 61

Meer informatie
Computerangst, Computercursus bedrijven, Computercursus beginners, Computercursus Rotterdam, Computeropleidingen incompany, Computeropleidingen Rotterdam, Cursus excel Rotterdam, Cursus powerpoint Rotterdam, Excel training Rotterdam, Goedkope computercursus, Word training Rotterdam

Uw persoonlijke trainer

uw trainer

Prettig dat Gerdien de lesstof rustig en in normale taal uitlegt, geen moeilijke woorden, geen drempel om vragen te stellen.

Corina van Rijnsbergen SKF, Ridderkerk

<< Prev
Next >>

Vragen over onze computercursussen?

Wij staan u graag te woord met een duidelijk antwoord of advies. E-mail: info@internsupport.nl BEL: 06-18 54 28 61 Route Vlakbij IKEA Barendrecht / Rotterdam

Top cursussen

Cursus Word Cursus Excel Computer Cursus

Internsupport Barendrecht nabij Rotterdam