Cursus Excel Rotterdam

Zoekt u naar een Cursus Excel in de omgeving van Rotterdam? Intern Support Computeropleidingen biedt een basis- en vervolgcursus van Excel aan, voor zowel Excel 2003, Excel 2007 als Excel 2010. Wij zijn gevestigd in Barendrecht vlakbij Rotterdam.

Excel is een rekenprogramma. Excel wordt tegenwoordig ook vaak gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld lijstjes van adressen en telefoonnummers, meterstanden en voorraden. Daarnaast wordt het ook gebruikt voor het invoeren van tekst en getallen. Dit komt allen aan bod in de basiscursus van Excel die gegeven wordt in Barendrecht dat is slechts een kwartiertje rijden is vanaf Rotterdam. Verder leert u in deze cursus een werkmap opslaan en sluiten, formules invoeren, celopmaak, kleuren en randen. Maar ook getalopmaak, rekenen, afdrukken, rijen en kolommen invoegen en verwijderen.

Onze Cursus Excel die wij aanbieden in Barendrecht, vlakbij Rotterdam, bestaat uit 4 lessen van 2½ uur. Dit is inclusief het cursusboek Excel en een certificaat. De cursus is geschikt voor iedereen met geen of weinig ervaring met een rekenprogramma.

Een Cursus Excel met veel persoonlijke aandacht hoeft niet duur te zijn.

Zowel de cursus Excel basis deel 1 als Excel basis deel 2 en de Excel vervolgcursus kunt u volgen voor slechts € 245,00
per cursus. Dus ook betaalbaar voor particulieren.

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

U kunt bellen naar 06-18 54 28 61 of mailen naar info@internsupport.nl

Meer informatie:
Computerangst, Computercursus bedrijven, Computercursus beginners, Computercursus Rotterdam, Computeropleidingen incompany, Computeropleidingen Rotterdam, Cursus powerpoint Rotterdam, Cursus word Rotterdam, Excel training Rotterdam, Goedkope computercursus, Word training Rotterdam

Uw persoonlijke trainer

Uw trainer

Prettig dat Gerdien de lesstof rustig en in normale taal uitlegt, geen moeilijke woorden, geen drempel om vragen te stellen.

SKF, Ridderkerk

<< Prev
Next >>

Vragen over onze computercursussen?

Wij staan u graag te woord met een duidelijk antwoord of advies.

E-mail: info@internsupport.nl

Bel: 06-18 54 28 61

Route

Vlakbij IKEA Barendrecht