logo IS

Cursus Excel Rotterdam

Zoekt u naar een cursus Excel in de omgeving van Rotterdam? Intern Support Computeropleidingen biedt een basis- en vervolgcursus van Excel aan, voor zowel Excel 2010, Excel 2016 als Excel 365. Wij zijn gevestigd in Barendrecht vlakbij Rotterdam.

Stuur mij informatie over Excel trainingen

Excel is een rekenprogramma. Excel wordt tegenwoordig ook vaak gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld lijstjes van adressen en telefoonnummers, meterstanden en voorraden. Daarnaast wordt het ook gebruikt voor het invoeren van tekst en getallen. Dit komt allen aan bod in de basiscursus van Excel die gegeven wordt in Barendrecht dat is slechts een kwartiertje rijden is vanaf Rotterdam. Verder leert u in deze cursus een werkmap opslaan en sluiten, formules invoeren, celopmaak, kleuren en randen. Maar ook getalopmaak, rekenen, afdrukken, rijen en kolommen invoegen en verwijderen.

Onze Cursus Excel die wij aanbieden in Barendrecht, vlakbij Rotterdam, bestaat uit 4 lessen. Dit is inclusief het cursusboek Excel en een certificaat. De cursus is geschikt voor iedereen met geen of weinig ervaring met een rekenprogramma.

Een Cursus Excel met veel persoonlijke aandacht hoeft niet duur te zijn.

Zowel de cursus Excel basis deel I als Excel basis deel II en de Excel vervolgcursus kunt u volgen voor slechts € 255,00 per cursus. Dus ook betaalbaar voor particulieren.

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

U kunt bellen naar 06-18 54 28 61 of mailen naar info@internsupport.nl

RTL4 op bezoek bij ons in Rotterdam (Barendrecht)

Gerdien Ripmeester in gesprek met Koert-Jan de Bruijn van Rtl.

RTL4

100px-RTL5

Route beschrijving naar onze trainings locatie Rotterdam Barendrecht

Intern Support Computeropleidingen vindt u vlakbij IKEA in Barendrecht bij Rotterdam.


Grotere kaart weergeven

Met de auto

Let op!  Navigatiesysteem instellen op Weerkant 140, wij zitten er tegenover.

Rijdend op A16 volgt je de borden Zierikzee, hierdoor komt u op de A15
Op de A15 gaat u richting Zierikzee A29.

Op de A29 neemt je de eerste afslag en dat is Barendrecht,
u ziet hier rechts IKEA liggen.

Aan het einde van de afslag rechtsaf, de rotonde ga je 3/4 rond de Portlandse baan op, daar zie je aan je rechterhand 6 roodbruine flats met zilveren koepels, na 3 flats slaat u rechtsaf dit is het Spieringwater, direct weer rechts dit is de Weerkant en aan de linkerkant het 4e pand is nr 31 Intern Support Computeropleidingen.

 

Met de tram

Intern Support Computeropleidingen bevindt zich vlakbij het eindpunt van tramlijn 25. Dit is de halte Waterkant. Na het uitstappen ziet een aantal roodbruine flats met zilveren koepel en eronder een parkeergarage. U gaat langs die flats lopen, deze straat is de Steekkant. Als u nu een paar honderd meter rechtdoor loopt komt u bij een kruising. Na het rechtdoor oversteken van de kruising bevind u zich aan de Weerkant.

 

Adres

Intern Support Computeropleidingen
Weerkant 31
2993 DA Barendrecht

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-18542861

 

 

 Informatie over cursus Excel in Rotterdam aanvragen  Meer cursussen:
  Computerangst, Computercursus bedrijven, Computercursus beginners, Computercursus Rotterdam, Computeropleidingen incompany, Computeropleidingen Rotterdam, Cursus powerpoint Rotterdam, Cursus word Rotterdam, Excel training Rotterdam, Goedkope computercursus, Word training Rotterdam

  Uw persoonlijke trainer

  uw trainer

  Prettig dat Gerdien de lesstof rustig en in normale taal uitlegt, geen moeilijke woorden, geen drempel om vragen te stellen.

  Corina van Rijnsbergen SKF, Ridderkerk

  << Prev
  Next >>

  Vragen over onze computercursussen?

  Wij staan u graag te woord met een duidelijk antwoord of advies. E-mail: info@internsupport.nl BEL: 06-18 54 28 61 Route Vlakbij IKEA Barendrecht / Rotterdam

  Top cursussen

  Cursus Word Cursus Excel Computer Cursus

  Internsupport Barendrecht nabij Rotterdam