logo IS

Bedrijven

bedrijven-Rotterdam-en-omgeving

Wij hebben voor bedrijven de volgende mogelijkheden:

Bij ons in huis

Cursussen speciaal voor uw bedrijf in ons eigen cursuslokaal in Barendrecht, maximaal 8 deelnemers, hiervoor berekenen wij een tarief per uur. Dit kan overdag, ’s avonds, of aansluitend op de werktijden b.v. om 17.00, wij kunnen voor een maaltijd zorgen als dit qua lestijden zo uitkomt. Voordelen hiervan zijn, dat u zelf de data en tijden kunt bepalen en de inhoud van de cursus kan aangepast worden.

Bij u in huis (Incompany)

Aangezien wij met laptops werken, is het ook mogelijk om deze mee te nemen naar uw bedrijf en ze daar op te stellen in b.v. een vergaderruimte of kantine (in-company training). Hiervoor berekenen wij ook een tarief per uur. Voordelen hiervan zijn: dat u zelf de data en tijden kunt bepalen en de inhoud van de cursus kan aangepast worden. De medewerkers zijn bovendien geen reistijd kwijt.

Alle voordelen op een rijtje:

  • op de tijden die u wilt
  • praktijkgerichte aanpak
  • duidelijke uitleg
  • zelf inhoud bepalen
  • professionele begeleiding
  • cursusboeken voldoen aan eisen voor Europees Computer Rijbewijs

Standaardtraining

Medewerkers kunnen deelnemen aan de standaardcursussen zoals vermeld op de website.

Computeropleidingen voor instellingen

Voor instellingen geldt hetzelfde als voor bedrijven. Omdat instellingen vaak met een beperkt budget te maken hebben, is het voordeel voor u dat wij per uur werken. Men bepaalt zelf het aantal uren en dus ook de totale kosten.

Uw persoonlijke trainer

uw trainer

Prettig dat Gerdien de lesstof rustig en in normale taal uitlegt, geen moeilijke woorden, geen drempel om vragen te stellen.

Corina van Rijnsbergen SKF, Ridderkerk

<< Prev
Next >>

Vragen over onze computercursussen?

Wij staan u graag te woord met een duidelijk antwoord of advies. E-mail: info@internsupport.nl BEL: 06-18 54 28 61 Route Vlakbij IKEA Barendrecht / Rotterdam

Top cursussen

Cursus Word Cursus Excel Computer Cursus

Internsupport Barendrecht nabij Rotterdam