logo IS

Computercursus Rotterdam

Wilt u graag een Computercursus volgen in de omgeving van Rotterdam? Intern Support Computeropleidingen heeft een uitgebreid aanbod betaalbare Computercursussen voor bedrijven en particulieren in Rotterdam en omgeving. Wij bieden onder andere een cursus Word, Excel, internet, e-mail, digitale fotografie, PowerPoint, Access, Publisher en Outlook. Wij bieden zowel basiscursussen als vervolgcursussen aan voor Office 2010 of Office 365.

Bel mij terug

  Ook particulieren kunnen bij ons een Computercursus volgen in ons eigen cursuslokaal in Barendrecht, slechts een kwartiertje rijden vanaf Rotterdam. We werken met minimaal 3 en maximaal 8 deelnemers. Iedere deelnemer heeft een computer ter beschikking. Maar individueel kan ook!

  Een computercursus nabij Rotterdam tegen lage kosten

  Zowel bij de cursus Word, Excel, Acces, Outlook, als Powerpoint zijn de kosten bij ons slechts € 255,00 ex BTW
  Deze cursussen zijn hierdoor ook betaalbaar voor particulieren.

  Voor bedrijven bieden wij twee mogelijkheden tot het volgen van een Computercursus. De deelnemers kunnen zelf naar ons cursuslokaal rijden in de buurt van Rotterdam, hiervoor berekenen wij een vast tarief per uur. U kunt zelf de data en tijden van de cursus bepalen, de inhoud kan zelfs aangepast worden aan uw wensen. Ook is er de mogelijkheid dat wij naar uw bedrijf toe komen, aangezien wij met laptops werken. Dit heeft als voordeel dat de deelnemers geen reistijd kwijt zijn. De zogenaamde incompany trainingen heeft u al vanaf € 150,- per uur. Voor beide mogelijkheden geldt een maximale deelname van 8 tot 10 personen.

  Geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie ontvangen over de Computercursus.

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Meer informatie:
  Computerangst, Computercursus bedrijven, Computercursus beginners, Computeropleidingen incompany, Computeropleidingen Rotterdam, Cursus excel Rotterdam, Cursus powerpoint Rotterdam, Cursus word Rotterdam, Excel training Rotterdam, Goedkope computercursus, Word training Rotterdam

  Uw persoonlijke trainer

  uw trainer

  Prettig dat Gerdien de lesstof rustig en in normale taal uitlegt, geen moeilijke woorden, geen drempel om vragen te stellen.

  Corina van Rijnsbergen SKF, Ridderkerk

  << Prev
  Next >>

  Vragen over onze computercursussen?

  Wij staan u graag te woord met een duidelijk antwoord of advies. E-mail: info@internsupport.nl BEL: 06-18 54 28 61 Route Vlakbij IKEA Barendrecht / Rotterdam

  Top cursussen

  Cursus Word Cursus Excel Computer Cursus

  Internsupport Barendrecht nabij Rotterdam