Computercursus Beginners

Computercursus Beginners

Een Computercursus voor Beginners volgen? Dat kan bij Intern Support Computeropleidingen in Barendrecht. Wij hebben een uitgebreid aanbod betaalbare Computercursussen voor bedrijven en particulieren. Daarnaast bieden wij voor een aantal cursussen een Beginners- en vervolgcursus. Wij bieden onder andere een Computercursus voor Beginners aan voor Word, Excel. Internet, e-mail, digitale fotografie, PowerPoint, Access, Publisher en Outlook.

Bij Intern Support Computeropleidingen kunt u ook kiezen voor een complete Computercursus voor Beginners. In deze cursus leert u om te gaan met de computer. U leert een programma te starten, werken met verschillende vensters en tekstverwerkers. Deze onderdelen vormen de basis om bijvoorbeeld te kunnen mailen en internetten. Verder leert u in deze cursus een tekst typen en wijzigen, bewerken, opslaan en openen.

Een computercursus voor beginners kan ook voordelig!

De Complete computercursus voor beginners kost bij Intern Support namelijk slechts € 499,00 Deze cursus is hierdoor ook goed betaalbaar voor particulieren.

De totale Computercursus voor Beginners bestaat uit 8 lessen van 2½ uur. Het eerste deel van 4 lessen is de cursus Word basis I, in het tweede deel leert u internetten en mailen. In deze 4 lessen van ook 2½ uur leert u surfen op het World Wide Web. U leert omgaan met favorieten, geschiedenis, bladeren door de verschillende pagina’s en zoekmachines leren gebruiken. Ook het leren mailen komt in deze cursus aan bod. U leert om te gaan met het adresboek en een bijlage toe te voegen aan uw bericht.

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.
U kunt bellen naar 0180 – 62 30 03 of mailen naar info@internsupport.nl

Meer informatie:

Computerangst, Computercursus bedrijven, Computercursus Rotterdam, Computeropleidingen incompany, Computeropleidingen Rotterdam, Cursus excel Rotterdam, Cursus powerpoint Rotterdam, Cursus word Rotterdam, Excel training Rotterdam, Goedkope computercursus, Word training Rotterdam