Excel training Rotterdam

Excel training Rotterdam

Zoekt u naar een Excel training in de omgeving van Rotterdam? Intern Support Computeropleidingen biedt een basis- en vervolgtrainingen van Excel aan, voor zowel Excel 2003, Excel 2007 als Excel 2010. Wij zijn gevestigd in Barendrecht vlakbij Rotterdam.

Excel is een rekenprogramma of ook wel spreadsheet genoemd. Excel wordt tegenwoordig ook vaak gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld lijstjes van adressen en telefoonnummers, meterstanden en voorraden. Daarnaast wordt het ook gebruikt voor het invoeren van tekst en getallen. Dit komt allen aan bod in de basistraining van Excel die gegeven wordt in Barendrecht dat is slechts een kwartiertje rijden is vanaf Rotterdam. Verder leert u in deze training een werkmap opslaan en sluiten, formules invoeren, celopmaak, kleuren en randen. Maar ook getalopmaak, rekenen, afdrukken, rijen en kolommen invoegen en verwijderen.

Onze Excel training die wij aanbieden in Barendrecht, vlakbij Rotterdam, bestaat uit 4 lessen van 2½ uur. Dit is inclusief het cursusboek Excel en een certificaat. De training is geschikt voor iedereen met geen of weinig ervaring met een rekenprogramma.

Een Excel training met veel persoonlijke aandacht tegen lage kosten.

Zowel de training Excel basis I als Excel basis II kunt u voor slechts € 255,00
per training volgen. Dus ook betaalbaar voor particulieren.

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

U kunt bellen naar 06-18 54 28 61 of mailen naar info@internsupport.nl

Meer informatie:
Computerangst, Computercursus bedrijven, Computercursus beginners, Computercursus Rotterdam, Computeropleidingen incompany, Computeropleidingen Rotterdam, Cursus excel Rotterdam, Cursus powerpoint Rotterdam, Cursus word Rotterdam, Goedkope computercursus, Word training Rotterdam

Uw persoonlijke trainer

Uw trainer

Prettig dat Gerdien de lesstof rustig en in normale taal uitlegt, geen moeilijke woorden, geen drempel om vragen te stellen.

SKF, Ridderkerk

<< Prev
Next >>

Vragen over onze computercursussen?

Wij staan u graag te woord met een duidelijk antwoord of advies.

E-mail: info@internsupport.nl

Bel: 06-18 54 28 61

Route

Vlakbij IKEA Barendrecht