logo IS

Computeropleidingen Rotterdam

Diverse computeropleidingen volgen in de omgeving van Rotterdam? Intern Support Computeropleidingen is gevestigd in Barendrecht, omgeving Rotterdam en heeft een uitgebreid aanbod betaalbare computercursussen voor bedrijven en particulieren. Wij bieden verschillende cursussen aan, zoals Word, Excel, internet, e-mail, digitale fotografie, PowerPoint, Access, Publisher en Outlook. Een aantal van onze computeropleidingen bestaan uit een basis- en een vervolgcursus, zowel voor Office 2010, Office 2016 als Office 365.

Voor cursisten stellen wij ons cursuslokaal in Barendrecht, slechts een kwartiertje rijden vanaf Rotterdam, ter beschikking. Iedere deelnemer kan in deze ruimte beschikken over een eigen computer. Voor elke cursus geldt een minimale deelname van 3 personen tot maximaal 8 personen, maar individueel kan ook.

Een computeropleiding nabij Rotterdam tegen lage kosten

Zowel bij de cursus Word, Excel, Acces, Outlook, als Powerpoint zijn de kosten bij ons slechts € 255,00 ex. BTW.
Deze cursussen zijn hierdoor ook betaalbaar voor particulieren.

Daarnaast hebben wij computeropleidingen die gericht zijn op bedrijven. Bedrijven kunnen kiezen uit twee mogelijkheden, de eerste optie is dat de deelnemers naar ons cursuslokaal komen in de buurt van Rotterdam en dat ze daar de computercursus volgen. Een andere optie is dat wij van Intern Support Computeropleidingen naar uw bedrijf toe komen. Wij beschikken over voldoende laptops die wij kunnen plaatsen in een door u gekozen ruimte. Uw werknemers zijn dan geen reistijd kwijt en u kunt zelf de data en tijden van de cursus bepalen, evenals de inhoud.

Geïnteresseerd in één van de computeropleidingen in de omgeving van Rotterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of schrijf u in via het inschrijfformulier.

Meer informatie:
Computerangst, Computercursus bedrijven, Computercursus beginners, Computercursus Rotterdam, Computeropleidingen incompany, Cursus excel Rotterdam, Cursus powerpoint Rotterdam, Cursus word Rotterdam, Excel training Rotterdam, Goedkope computercursus, Word training Rotterdam

Uw persoonlijke trainer

uw trainer

Prettig dat Gerdien de lesstof rustig en in normale taal uitlegt, geen moeilijke woorden, geen drempel om vragen te stellen.

Corina van Rijnsbergen SKF, Ridderkerk

<< Prev
Next >>

Vragen over onze computercursussen?

Wij staan u graag te woord met een duidelijk antwoord of advies. E-mail: info@internsupport.nl BEL: 06-18 54 28 61 Route Vlakbij IKEA Barendrecht / Rotterdam

Top cursussen

Cursus Word Cursus Excel Computer Cursus

Internsupport Barendrecht nabij Rotterdam