Computeropleidingen Incompany

Computeropleidingen incompany

Zoekt u naar een organisatie die diverse computeropleidingen bij uw bedrijf kan geven, de zogenaamde Incompany cursussen? Intern Support Computeropleidingen biedt de mogelijk een Incompany computercursus te volgen. Wij maken gebruik van laptops, hierdoor is het voor ons mogelijk om ze mee te nemen naar uw bedrijf en ze daar op te stellen. Wij kunnen dan de Computeropleidingen geven in een ruimte die u zelf kunt kiezen.

Voor de Incompany cursussen rekenen wij een vast tarief per uur, dit is vanaf € 150,- per uur. Wij bieden u een praktijkgerichte aanpak met duidelijke uitleg. Dit alles wordt ondersteund met 15 jaar ervaring in het computeronderwijs. De data en tijden voor de Computeropleidingen die Incompany gegeven worden kunt u zelf bepalen, evenals de inhoud van de cursussen. Bovendien zijn uw werknemers geen reistijd kwijt.

Wij hanteren voor de Computeropleidingen die Incompany gegeven worden een maximale deelname van 10 personen.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of bent geïnteresseerd in de computeropleidingen die wij u kunnen bieden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

U kunt bellen naar 0180 – 62 30 03 of mailen naar info@internsupport.nl

Meer informatie:

Computerangst, Computercursus bedrijven, Computercursus beginners, Computercursus RotterdamComputeropleidingen Rotterdam, Cursus excel Rotterdam, Cursus powerpoint Rotterdam, Cursus word Rotterdam, Excel training Rotterdam, Goedkope computercursus, Word training Rotterdam