logo IS

Computeropleidingen Incompany

Zoekt u naar een organisatie die diverse computeropleidingen bij uw bedrijf kan geven, de zogenaamde Incompany cursussen? Intern Support Computeropleidingen biedt de mogelijk een Incompany computercursus te volgen. Wij maken gebruik van laptops, hierdoor is het voor ons mogelijk om ze mee te nemen naar uw bedrijf en ze daar op te stellen. Wij kunnen dan de Computeropleidingen geven in een ruimte die u zelf kunt kiezen.

Voor de Incompany cursussen rekenen wij een vast tarief per uur, dit is vanaf € 150,- per uur. Wij bieden u een praktijkgerichte aanpak met duidelijke uitleg. Dit alles wordt ondersteund met jarenlange ervaring in het computeronderwijs. De data en tijden voor de Computeropleidingen die Incompany gegeven worden kunt u zelf bepalen, evenals de inhoud van de cursussen. Bovendien zijn uw werknemers geen reistijd kwijt.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of bent geïnteresseerd in de computeropleidingen die wij u kunnen bieden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

U kunt bellen naar 06-18 54 28 61 of mailen naar info@internsupport.nl

Meer informatie:

Computerangst, Computercursus bedrijven, Computercursus beginners, Computercursus RotterdamComputeropleidingen Rotterdam, Cursus excel Rotterdam, Cursus powerpoint Rotterdam, Cursus word Rotterdam, Excel training Rotterdam, Goedkope computercursus, Word training Rotterdam

Uw persoonlijke trainer

uw trainer

Prettig dat Gerdien de lesstof rustig en in normale taal uitlegt, geen moeilijke woorden, geen drempel om vragen te stellen.

Corina van Rijnsbergen SKF, Ridderkerk

<< Prev
Next >>

Vragen over onze computercursussen?

Wij staan u graag te woord met een duidelijk antwoord of advies. E-mail: info@internsupport.nl BEL: 06-18 54 28 61 Route Vlakbij IKEA Barendrecht / Rotterdam

Top cursussen

Cursus Word Cursus Excel Computer Cursus

Internsupport Barendrecht nabij Rotterdam