Computercursus Bedrijven

Computercursus Bedrijven

Wilt u uw personeel bijscholen met een speciale Computercursus voor Bedrijven? Bij Intern Support Computeropleiding is dat zeer goed mogelijk. Een Computercursus voor Bedrijven kan plaatsvinden op twee verschillende manieren. U kunt met een maximaal aantal deelnemers van 8 personen naar ons cursuslokaal komen om daar de Computercursus te volgen of wij komen met onze laptops en ander materiaal naar uw bedrijf. Veel Bedrijven maken van deze mogelijkheid graag gebruik omdat het uiteraard reistijd scheelt voor u en uw werknemers.

Een Computercursus voor Bedrijven kan al vanaf € 150,- per uur. Voor dit bedrag bieden wij een volledige cursus die voldoen aan de eisen voor het Europees Computer Rijbewijs, met een praktijkgerichte aanpak en professionele begeleiding. Dit alles wordt aangevuld met 15 jaar ervaring in het computeronderwijs. Daarnaast kunt u zelf de data en tijden bepalen, evenals de inhoud van de cursus. Wij kunnen de computercursus geven aan maximaal 10 personen. Voor meer informatie over de Computercursus die wij geven voor Bedrijven kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen door te mailen naar info@internsupport.nl of bellen naar 0180 – 62 30 03.

Meer informatie:

Computerangst, Computercursus beginners, Computercursus Rotterdam, Computeropleidingen incompany, Computeropleidingen Rotterdam, Cursus excel Rotterdam, Cursus powerpoint Rotterdam, Cursus word Rotterdam, Excel training Rotterdam, Goedkope computercursus, Word training Rotterdam